Een cocktailavond bij jou thuis

0
421

Het weer wordt weer beter en we kunnen genieten van een drankje op het terras. Maar we hebben de afgelopen jaren ook geleerd dat we zo’n avondje ontspanning ook thuis kunnen houden en dat dat soms nog gezelliger is. Bijvoorbeeld als je voor zo’n cocktailavond wilt gaan. In deze blog vertel ik je daar over. Lees je mee?

Een lekkere plek

De plek waar je gaat borrelen met je dierbaren is dus niet buiten op het terras van een vreemde horecazaak, in plaats daarvan doe je het lekker thuis. Je kan ervoor kiezen om lekker op de bank te ploffen maar je kan ook op de tuin of het balkon de ruimte zo inrichten dat je daar van het weer en elkaar kan genieten. Zorg voor een relaxte plek om te zitten en een plek waar je jouw glas neer kan zetten en nog wat hapjes. En dan ben je er!

Met de juiste mensen

Uiteraard is een avond pas gezellig als de mensen met wie je hem spendeert gezellig zijn. Dus kijk wie je in je huis uitnodigt en welke mensen het goed met jou en elkaar kunnen vinden. Misschien heb je meerdere vriendengroepen en wil je weleens kijken wat er gebeurt als je een paar van beide groepen uitnodigt. Misschien houd je er wel een grote groep aan over.

Even langs de supermarkt

Om te kunnen borrelen zijn er wel boodschappen nodig. Dus ga met z’n allen langs de supermarkt, dat is wel zo gezellig. Iedereen kan dan zijn of haar favoriete dingetjes uitzoeken. Als je dat niet wilt doen, als je liever de boel van tevoren bestelt, dan kan je terecht bij drankerij.nl. Hier kan je lekker 0.0 bier kopen maar je kan er ook recepten vinden voor Fentimans cocktails.

Iedereen een recept

Je kan ook voorstellen aan je gasten dat iedereen een eigen cocktailrecept bedenkt. Hier kan iedereen individueel inkopen voor doen maar je kan ook alles in een keer bestellen als iedereen de benodigde ingrediënten doorgeeft. Superlekker en ook nog eens leuk om te doen!

En verder…

Verder kan je kijken wat je nog aan de avond toe kan voegen als je er iets heel speciaals van wilt maken. Bijvoorbeeld als het ter ere is van een van je gasten bijvoorbeeld. Kijk ook naar een leuke muziek-playlists en eventueel andere activiteiten die je op de avond met z’n allen kan doen. En vergeet ook de hapjes niet, dan is het al snel compleet!