Verstuur een wijndoos met inhoud naar al je medewerkers

0
943

Het is alweer even geleden dat de laatste vrijdagmiddagborrel werd georganiseerd. En momenteel zit het er nog even niet aan te komen dat we weer met zijn allen in de kantine van het bedrijf een drankje doen. En dat is jammer. Je spreekt je collega's nu alleen nog maar online én alleen nog maar over zaken. En dus weet je niet meer zo goed wat er speelt in hun leven en kunnen zij niet met jou meeleven of blij voor je zijn. Ze weten immers bijna niets meer van je. Het wordt dus tijd om de virtuele vrijmibo in het leven te roepen. Nu kan je dat leuk bedenken, maar je zult er ook wat voor moeten doen. Stuur een wijndoos met inhoud naar al je medewerkers en nodig ze uit voor de vrijmibo 2.0.

Een wijndoos met inhoud? Wat doe ik daar dan in?

Om te beginnen wijn natuurlijk. Er zullen misschien medewerkers zijn die liever een biertje drinken, dan stop je een biertje in de wijndoos. Heb je medewerkers die helemaal geen alcohol drinken? Dan kun je een mooie fles sap in de wijndoos stoppen. Maar een echte vrijmibo is niet compleet zonder hapjes. En dus kun je die ook gewoon meeleveren. Dat wordt vast gezellig. Je medewerkers kunnen het met elkaar eens over iets anders hebben dan over het werk en nieuwe medewerkers, die er inmiddels ongetwijfeld bijgekomen zijn zien nu ook de collega's waar ze doorgaans geen overleg mee hebben.

Er zijn genoeg redenen te bedenken om een cadeau te versturen

Is je medewerker jarig? Een cadeautje is dan wel op z'n plaats. Is er een baby geboren? Ook hier hoort toch echt een cadeautje "van de baas" bij. Gaat iemand trouwen of is je medewerker zoveel jaar getrouwd? Cadeautje! Natuurlijk hoef je niet in alle gevallen aan te komen met een wijndoos met inhoud. Er zijn nog veel meer leuke cadeaus te bedenken. Het gaat er vooral om dat je je medewerkers laat weten dat je bestaat en dat je aan ze denkt!

Bestel wijndozen in bulk

Dat is natuurlijk niet aan de orde als je zo af en toe eens iets verstuurt, maar heb je een webshop? Dan kunnen wijndozen heel goed van pas komen, ook voor andere flessen dan alleen wijn. Want ook een mooie fles badschuim of douchefris past prima in een wijndoos. Net als een grote kaars. Met wijndozen kun je alle kanten op. En door de staffelkorting worden ze goedkoper per stuk naarmate je er meer bestelt.