Alles voor jouw huwelijksjubileum, al eens gedacht aan bier?

0
775

Een huwelijk is een prachtig iets. Daarom wordt een jubileum van dit fenomeen ook altijd maar wat graag gevierd. Er zijn diverse soorten verjaardagen die gevierd worden en daarom altijd een feestje verdienen. Na één jaar heb je te maken met een katoenen huwelijk. Vervolgens duurt een officieel jubileum even, na tien jaar mag je namelijk een tinnen huwelijk vieren. Kort daarna, bij twaalf en een halfjaar vier je het koperen huwelijk. Bij de volgende mijlpaal vier je een zilveren huwelijk, waarvoor je vijfentwintig jaar getrouwd moet zijn. Dan komt het robijnen huwelijk na veertig jaar. Na vijftig jaar wordt de echte mijlpaal bereikt waar iedereen op mikt, het gouden huwelijk. Bij zestig jaar is er vervolgens de diamanten bruiloft en bij zeventig jaar gaat het over een platina huwelijk. Maar hoe vier je deze jubilea nou op de juiste manier?

 

De huwelijksverjaardag

Bij al deze jubilea wil je uiteraard dat dit goed gevierd wordt. Dit kan gedaan worden met vrienden en familie om weer even te vieren hoe gelukkig jullie zijn als getouwd stel. Tevens is dit altijd het perfecte moment om terug te denken aan de bruiloft, goede gesprekken te voeren met familieleden die je al lange tijd niet meer gesproken hebt en daarnaast zal er natuurlijk heerlijk gegeten en gedronken worden. Zo zal iedereen ook bij de jubilea het erg naar z’n zin hebben. Om ervoor te zorgen dat het goed aangepakt wordt, is het belangrijk om te zorgen dat over elk onderdeel van de viering nagedacht wordt. Huwelijksverjaardagen zijn voor iedereen erg waardevol en dit is dan ook de dag dat je elkaar weer even kan vertellen hoe erg jullie van elkaar houden. 

 

Het beste eten

Op welke manier je de decoratie dan ook inricht, de gasten een uitnodiging krijgen of dat de muziek geregeld wordt, uiteindelijk is het belangrijkste onderdeel van de viering natuurlijk het eten en drinken. Daarom is het noodzakelijk om genoeg tijd te besteden aan dit onderdeel om zo voor alle gasten de juiste opties aan te bieden. Je wil alcoholvrije drankjes regelen, maar tegelijkertijd moet er ook absoluut genoeg alcohol aanwezig zijn. Als echte bierliefhebber kun je daarom het beste boeken over bier raadplegen. Zeker als je met de mannen vooraf een mooie proeverij wilt organiseren of graag een speciaalbierjte van de tap wilt serveren. Het kan leuk zijn om eens wat anders te drinken dat het bekende pils op een bruiloft, het ziet er leuker, gezelliger en chiquer uit.

 

Proost!