Dubbel genieten

0
647

Je kent het wel, eindeloos over het internet rondstruinen naar hét cadeau dat je aan iemand wil geven. Vaak ook lekker laat, dus de tijdsdruk om iets leuks te vinden wordt extra opgevoerd. Nog snel even een valentijnscadeautje halen, of een vriend die onverwacht toch wel zijn verjaardag viert. Het komt je ongetwijfeld bekend voor. Geen stress, de leukste cadeau-ideeën staan voor je opgesomd. 

Oneindig veel koffie

Iedereen heeft wel die ene vriend of vriendin die er maar niet uitkomt wat voor koffie lekker is. Elke keer als je samen op het terras zit, is het weer tien minuten nadenken wat voor soort koffie er gekozen moet worden. Laten we het maar niet hebben over het eindeloze gemekker dat de koffie bij jou thuis niet naar wens is. Hier komt het koffiebonen proefpakket goed van pas. Een koffiebonen proefpakket is dé oplossing. Elke dag een nieuwe soort koffie, onderzoeken welke koffie jij het lekkerste vindt, wie wil dat nou niet? Naast dit cadeau te geven is het ook leuk om dit samen met een vriend of vriendin uit te testen. Ga gezellig bij elkaar op de koffie en probeer elke keer een andere uit. Hierdoor leer je allerlei nieuwe soorten koffie kennen en is het ook nog eens een leuke bezigheid. 

Verwenpakket met thee

Niet helemaal koffiefan? Is het te sterk of houdt je niet van die oppepper die je ervan krijgt? Dan is thee ook nog een leuke optie! Je kunt bijvoorbeeld bij een babyshower thee cadeau doen. Of je gaat op ziekenbezoek, dan sla je de plank zeker niet mis als je thee cadeau doet! Je vraagt je waarschijnlijk wel af, is thee cadeau geven niet een beetje saai? Dat is wellicht wel het geval. Natuurlijk is hiervoor een oplossing. Je kunt het bijvoorbeeld combineren met andere verwen spullen. Zo kun je een leuk mandje samenstellen met allerlei lekkernijen. Of een lekker verwenpakket voor in bad. 

Lekker voor de borrel

Naast thee en koffie is het natuurlijk ook een optie om voor een alcoholische drank te gaan. Niets is lekkerder dan een heerlijk koud biertje op de late avond. Gezellig met een stel vrienden het weekend inluiden, of een lui avondje op de bank. Er is altijd wel een gelegenheid om een biertje open te trekken. Hiermee kun je dus eigenlijk niet mis schieten als cadeau. Maak het extra leuk door bijvoorbeeld allerlei soorten speciaalbier cadeau te geven. Dit kun je gewoon vinden in je lokale supermarkt!